Meneepäs yskitoikkoiseksi: ihan hyvä lenkki tänäänkin. Lähdin ihan mieluusti kolmisen tuntia EU-lakia opiskeltuani lenkille vähän tuulettamaan päätäni, EU-tekstit kun tuppaavat olemaan kuivista kuivimpia. Tänään oli vuorossa seuraavannäköinen lenkki:

2 min kävelyä
12 min juoksua
5 min kävelyä
yht. 19 min

Eipä tuosta suuremmin ole mitään sanottavaa, meni ihan heittämällä. Okei, ei nyt ihan, viimeiset kolme minuuttia ottivat aika koville. En kuitenkaan hengästynyt mitenkään ylimaallisen paljon, eivätkä jalat olleet ihan soseena varsinaisen juoksuosuuden jälkeen, vaan jaksoin hyvin reippailla vielä sen reilun kymmenen minuuttia kämpille. Täällä edetään siis suhteellisen hyvää vauhtia, eikä sitä yhden viikon 'uusintaa' ole tarvinnut edes sen suuremmin harkita, vaikka tuossa yhdessä vaiheessa jo epäilin, että tässä mentäisiin vähän liian lujaa eteenpäin. Ihan hyvältä tämä tahti on vaikuttanut tähän mennessä.

Tänä aamuna söin poikkeuksellisesti aamupalan ennen lenkkiä, kun yleensä syön vasta aamulenkin jälkeen. Normaalistihan en syö aamupalaa ollenkaan, ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että yleensä ei vain maistu. Vasta aamulenkki herättää nälän, ja lenkin päälle onkin sitten ihan hyvä syödä jotain pientä - ja näin teen jatkossakin. Vaikka aamupalan syömisestä oli kulunut reilusti yli tunti, tuntui se inhottavana olona vatsassa varsinkin lenkin loppupuolella. Mää en vaan oo aamusyöjä.

Musat:

5.6.7.8's - Woo Hoo
James Intveld - High School Hellcats
Third Eye Blind - Eye Conqueror
David Bowie - Golden Years