Ei olisi tehnyt sitten yhtään mieli lähteä tänään lenkille. Keli on kyllä ollut koko päivän ihan nätti, tuulinen, mutta suht lämmin ja muutenkin miellyttävä, eli tuo haluttomuus oli kokonaan lähtöisin ihan täältä pään sisältä. Huomenna on kuitenkin tiedossa sellainen päivä, ettei lenkkimahdollisuutta kyllä siunaannu (ellen sitten innostuisi ulkoilemaan yhden aikaan yöllä kotiuduttuani koko päivän matkustamisesta, mikä on aika epätodennäköistä), joten lähdin sitten kuitenkin. Puoliväkisin ja vähän nyrpeällä naamalla.

Ihan kelvollinen lenkkihän tuo oli, vaikka vähän haluttomana olinkin liikenteessä. Sain lönkötellä aika lailla omassa rauhassa, sillä väkeä ei ollut liiemmin liikenteessä. Tänään reippailtiin tällaisen aikataulun mukaan:

5 min kävelyä
2 min juoksua
4 min kävelyä
2 min juoksua
1 min kävelyä
yht. 14 min

Voi hyvänen aika että tuo kahden minuutin juoksu ottaa koville! Varsinkin tuo ensimmäinen. Siinä tuntuu edelleen, että keuhkot eivät vaan riitä eikä happea tule tarpeeksi. Aivan järkyttävän kamalaa. Jokseenkin nurinkurisesti tuo toinen juoksupätkä ei ole ollenkaan niin kamala, vaikka hengitys on vielä edellisestä juoksusta raskas ja jalkojakin painaa. Ehkä tämä tästä, pikku hiljaa... Kun nyt pääsisi siihen pisteeseen, että tuon kaksiminuuttisen voisi juosta suht vaivattomasti. Kummallista sormien puutumista ei ollut tänään havaittavissa, jatketaan seurailua.

Tämän päivän musiikit:

Craig Armstrong - This Love
Ultra Bra - Ken Saro-Wiwa on kuollut
Zen Café - Rysty
Blink-182 - Easy Target
Ennio Morricone - Fuga A Cavallo
+ Franz Ferdinandia paluumatkalla