Nonni: kuten uhosin, tänään raahauduin lenkille heti aamupäivällä. Keli oli mitä messevin, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, mutta vilpoinen tuuli tasoitti, ja juokseminen oli varsin leppoisaa ja mukavaa. Tänään mentiinkin ensimmäistä kertaa kaksinumeroisilla minuuttimäärillä molemmat juoksut:

2min kävelyä
11 min juoksua
2 min kävelyä
10 min juoksua
1 min kävelyä
yht. 26 min

Tässä oli nyt neljä päivää taukoa välissä ja mietin, että voipi tehdä tiukkaa. Yllätyksekseni näin ei kuitenkaan ollut, vaan 11-minuuttinen meni kuin siivillä - askel oli kevyt loppuun asti. Hidastaessani kävelyyn ajattelin, että olisikohan sittenkin vaan parempi juosta se kymppi heti siihen perään, yleensä nimittäin hyvän alun jälkeen tuo kävely on väsyttänyt jalat ja rikkonut hengityksen. No, eipä tänään. Kahden minuutin kävelyn jälkeen kymppi meni aivan yhtä kevyesti kuin ensimmäinenkin pätkä. Tai no, sanotaan nyt että yhdeksän minuuttia (viimeinen oli taas aika rankka, lähinnä hengityksen osalta). Juoksut menivät siis yllättävän mallikkaasti tänään! Kämpille päin kävellessä tosin huimasi hetkellisesti aika tavalla, siinä se neljän päivän tauko vissiin kostautui.

Hyvältä kuitenkin tuntui juosta, tästä tämä taas jatkuu. Tuon lopullisen tavoitteen saavutan näillä näkymin parin viikon päästä, eli vissiin vähän myöhemmin kuin oli alunperin tarkoitus, mutta sillähän ei ole ollenkaan väliä. Kunhan vaan sinne puoleen tuntiin pääsen, omalla aikataululla.