Periaatteessahan tänään olisi pitänyt pitää lepopäivä ja juosta vasta huomenna, mutta koska tämä juokseminen (ja ennen kaikkea viitsiminen lähteä koko lenkille) tuntuu olevan aika paljon kiinni fiiliksestä, ajattelin poiketa aikataulusta kun kerran teki mieli lenkille. Taidanpa tehdä niin jatkossakin, vaikka mulle nuo valmiiksi suunnitellut aikataulut on aika tärkeitä - ihan kaikessa.

Lauantai-illan lenkki näytti siis tältä:

2 min kävelyä
8 min juoksua
5 min kävelyä
yht. 15 min

Ensimmäinen yksittäinen, vähän pidempi pätkä juoksua. Vähän jännitti, että kuinka sitä jaksaa: jos sitä vaikka pyörtyy lenkkipolulle, kun yrittää ja yrittää muttei vaan jaksa! Olishan se kauhean noloa, kun joku satunnainen ohikulkija löytäisi mut jostain ojasta makaamasta ja koira haukkuisi vierellä. No, pelko osoittautui ihan turhaksi. Tattadadaadadaa! Jaksoin nimittäin juosta koko kahdeksanminuuttisen! Tai no, Baccara tosin vaikeni yllättäen ihan viimeisillä sekunneilla soittimen tehdessä tenän ja lopetin juoksemisen siihen, mutta nopea tarkistus näytti laitteen simahtaneen ihan viimeisillä sekunneilla. Kotiin kävelinkin sitten hiljaisuudessa, mutta sopi varsin hyvin niin noin vaihteeksi. Se on muuten jännä, kuinka tuo kahdeksanminuuttinen ei tänään tuntunut ollenkaan kamalalta. Kyllä se ihan ensimmäisen lenkin ensimmäinen yksiminuuttinen otti enemmän kunnon päälle, ja olin tuplasti kauemmin hengästynyt sen pyrähdyksen jälkeen kuin tänään. Että näin se kunto vaan nousee!

Ensimmäinen välitavoite on siis tänään, 5. huhtikuuta 2008, virallisesti saavutettu! Flunssan vuoksi viikon myöhässä alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta ei haittaa ollenkaan. Tämän kunniaksi lähden saunomaan.

Musat:

The Beatles - Yesterday
The Weather Girls - It's Raining Men (kamala biisi, mutta hyvää juoksumusaa)
Baccara - Yes Sir, I Can Boogie