Piti tänään jättää lenkki väliin noitten tenttihässäköiden vuoksi, mutta eihän siitä lopulta tullut mitään. Tänään piti kaiken lisäksi sadellakin, mutta aamupäivän harmautta ja laiskaa tihkutusta lukuunottamatta on ollut harvinaisen nätti pilvipoutainen ilma. Päätin kaikesta huolimatta lähteä pyörähtämään ulkona. Sunnuntain aikataulu oli siis seuraava:

2 min kävelyä
10 min juoksua
2 min kävelyä
9 min juoksua
1 min kävelyä
yht. 24 min

Otti kyllä rankasti kunnon päälle tänään. Edelleenkin vähän pelkäsin, että lenkki keskeytyy jonkun epämääräisen lihaskrampin vuoksi, mutta eipä niin käynyt tänäänkään. Ensimmäinen kymppi meni varsin mallikkaasti ihan kaikin puolin. Hengästyin sopivasti eivätkä jalatkaan kunnolla väsähtäneet. Tuo jälkimmäinen ysiminuuttinen olikin sitten taas huomattavasti rankempi, ja otti ihan kunnolla pohkeisiin. Puuskutin kuitenkin suhteellisen tasaisesti ja vauhtikin pysyi loppuun asti kohtuullisena, vaikka alusta asti tuntuikin, että en kyllä jaksa. Viimeiset minuutit keskityin lähinnä kuuntelemaan jalkojani, ja tällä tavoin se väsymys itse asiassa vähän hellitti. Aikas hyvä lenkki tänään, tuli varsin lämmin ja oli juuri sopivan rankka tälle illalle.

Tänään tuli muuten ensimmäistä kertaa juostua yhteensä lähestulkoon se maaginen 20 minuuttia. Aika hurjaa! Välillä ihmettelen itsekin, että kuinka tässä on näin käynyt. Ihan salakavalasti ja huomaamatta.

Musat:

Incubus - Quicksand
Sweet - Ballroom Blitz
David Bowie - Changes
Scissor Sisters - I Can't Decide
April March - Chick Habit
Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancin'
David Bowie - Life On Mars?
War - Low Rider