Tänään oli tenttikauden avaus, tuliaisina megalomaaninen vitutus ja hermeettinen päänsärky. Kaukaa viisaana olin kuitenkin varautunut tähän, ja tarkoituksella ajoittanut juoksupäivän juurikin tälle illalle. Voin kuulkaa kertoa, että kyllä kannatti! Päänsärky katosi heti ensimmäisten juoksuaskelten aikana ja vitutuskäyrä laski merkittävästi siinä kahdessakymmenessä minuutissa. Nyt suihkun jälkeen, pyjama päällä ja keittokulho edessä tuntuu itse asiassa ihan suhteellisen seesteiseltä, olosuhteet huomioonottaen.

Tänään juoksin siis viikon pitkän lenkin, eli ensimmäisen parikymmenminuuttisen. Tuntui aika hurjalta! Ja yllättäen hyvältä. Hengitys pysyi tänään kuosissa, ja vaikka jalat vähän väsyivätkin, oli kertakaikkisen mainio lenkki tänään. Vähän turhan lämmin ilma tosin, auringon paisteessa on yllättävän raskas juosta. Täytyy koittaa ajoittaa näitä kesän lenkkejä mieluummin sinne aamuun, kun ei ole ihan näin läkähdyttävän kuuma.

Uudet lenkkarit mä tarvitsisin kipeästi. Olen mennyt noilla vanhoilla Adidaksilla, kun en tosiaan kehdannut uusia ostaa (olin nimittäin ihan varma, ettei tästä koko touhusta tule mitään ja kyllästyn viimeistään toisella viikolla - no, näinhän ei käynyt, joten ehkä tuo ostosreissu on sitten kuitenkin edessä). Kesäksi sitten.

Musat:

U2 - Out Of Control
David Bowie - Changes
Scissor Sisters - I Can't Decide
David Bowie - Life On Mars?
Uriah Heep - Easy Living
Nordman - Vandraren