Tänään ei itse asiassa pitänyt edes lähteä lenkille, kun paluumatka yliopistolta kesti myöhästymisen ja iltaruuhkan vuoksi puolitoista (!) tuntia (normaalin 20 minuutin sijaan). Kämpille palattuani päätin, että on jo ihan liian myöhä, enkä ehtisi takaisin ennen pimeää. Asun ihan turvallisella ja hyvällä alueella, enkä ole kertaakaan täällä asuessani pelännyt liikkua milloin missäkin, mutta kahden vuoden jälkeen sitä on tullut normaalia varovaisemmaksi, enkä mielelläni liiku ulkona pimeän tultua (better safe than sorry). Hetken harmiteltuani ja Land Law'ta luettuani teki kuitenkin niin mieli juoksemaan (ensimmäistä kertaa pitkään aikaan), että vedin vermeet jalkaan ja lähdin. No, ehdin takaisin juuri sopivasti iltahämärässä ja - poliisien valvovan silmän alla. Kyllä vain! Tuossa ihan naapurissa nimittäin on futisstadioni, ja äänestä ja tienpientareille parkkeeratuista autoista päätellen Bristol Roversin kotimatsi parhaillaan käynnissä. Tästä syystä poliisipartioitakin on liikkeellä ihan normaalia runsaammin. Ei siis mitään pelkoa kolkatuksi joutumisesta!

Tiistain juoksut:

2 min kävelyä
8 min juoksua
2 min kävelyä
7 min juoksua
1 min kävelyä
yht. 20 min

Tänään oli hyvä päivä. Kai tuokin vaikuttaa, että kerrankin oikeasti teki mieli juosta, eikä lenkille lähteminen ollut hankalaa. Yleensähän tykkään kyllä juosta, kunhan vain saan itseni raahattua ulos - tänään siinä lähtemisessäkään ei ollut vaikeuksia. Ensimmäinen juoksupätkä meni todella mallikkaasti. Vauhti pysyi sopivana, ja vaikka loppumatkasta hengästyttikin, jaksoivat jalat koko kahdeksanminuuttisen. Käännyin kannoillani takaisin kämpille päin ja tasasin hengitystäni. Soitin kyrvähti (taas) juuri tuon toisen kävelypätkän kohdalla, mutta sitä siinä aikani räpellettyä sain kuin sainkin soittimen taas pelaamaan ja henkenikin tasaantumaan. Toinen jouksupätkä ottikin sitten taas voimille. Kylkeenkin pisti loppumatkasta, vaikka olen tänään syönyt ainoastaan lounaan. Kai se on nyt sitten vain uskottava, että tässä vaiheessa alkaa tuo kunto tulla vastaan. Vielä tuo pistely ei ole ollut mitenkään ylivoimasta, ja on tosiaan ilmestynyt vasta ihan viimeisillä minuuteilla, mutta täytyy tarkkailla. Ajoitukseni oli muuten tänään ihan täydellinen. Soittolista pyörähti ympäri juuri kun pääsin alaovelle, eli ylimääräistä ei tullut tänään käveltyä kuten yleensä (johtuen juurikin tuosta hämärän lähestymisestä). Ja kah, nytpä huomasin. Tuo toinen juoksupätkä piteni epähuomiossa reilulla minuutilla sen soittimen kanssa sekoilun vuoksi, kävelin siis hiljaisuudessa ja juoksin sen kävelylle varatun kappaleenkin. Jee, hyvä minä!

Kaikin puolin kuitenkin hyvä lenkki taas tänään, oli oikein mukava juosta.

Tänään juostiin (ensimmäistä kappaletta lukuunottamatta) 70-luvun musiikin tahtiin (ai miten niin täällä on muka katsottu ihan liikaa Life on Marsia...):

Incubus - Quicksand
David Bowie - Life on Mars?
Sweet - Ballroom Blitz
Willy DeVille - It's So Easy
David Bowie - Changes
Uriah Heep - Easy Living
Ennio Morricone - Fuga A Cavallo