Piti taas lähteä lenkille heti aamusta, mutta tänään annoin periksi sisäiselle laiskiaiselleni ja aamulenkin sijaan päätin nukkua ylimääräiset kaksi tuntia. Lähinnä loikoilin sängyssä ja vajosin välillä siihen unen ja valveen välitilaan, missä tuntuu aina näkevän ne kummimmat unet. Iltapäivällä taas kävelin jalkani tohjoksi korkokengillä, ja ajattelin ihan suosiolla siirtää lenkin kokonaan huomiselle. Höpö höpö.

Tänään juostiin tähän malliin:

2 min kävelyä
7 min juoksua
2 min kävelyä
6 min juoksua
1 min kävelyä
yht. 18 min

Vaikka päkiät olivat tosiaan ihan soseena kämpille palatessani, eivät ne jostain syystä vaivanneet juostessa lainkaan. Tänään oli hyvä päivä: juoksu maistui ja se joka kertainen väsymyskin tuntui vähäisemmältä kuin yleensä. Sen sijaan hengästyin taas tänään ihan sitten senkin edestä: kaksiminuuttinen kävelypätkä noiden juoksujen välillä venyi kolmeen minuuttiin, kun hengitys ei vaan meinannut tasaantua. Eikä se ihan siinä kolmessakaan minuutissa tasaantunut, mutta lähdinpä kuitenkin juoksemaan tuota toistakin pätkää. En sitten tiedä, lähdinkö kuitenkin liian aikaisin ruokailun jälkeen juoksemaan, mutta oikeaa kylkeä pisteli aika ruhtinaallisesti koko tuon kuusiminuuttisen ajan, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Hölkkäilin siis vähän tavallistakin hitaammin tuon jälkimmäisen pätkän. Pistelykin hävisi, kun viimein hidastin kävelyyn ja talsin takaisin kämpille päin.

Hengästymisistä ja pistelyistä huolimatta varsin hyvä lenkki, juokseminen maistui ja oli kiva juosta, vaikken mitään varsinaista euforiaa olekaan vielä kertaakaan juoksun jälkeen tuntenut. ;)

Musat:

Shirley & Lee - The Flirt
Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go
Tyrävyö - Älä kyllä
Hector - Mystalgia
Queen - Don't Stop Me Now
The Beatles - Yellow Submarine